Voeg je koptekst hier toe

logo Under The Tree, met witte achtergrond.

Under The Tree, het centrum voor lichaam geest en ziel.

Under The Tree is een centrum gericht op persoonlijke ontwikkeling voor jong en oud. Er is een breed aanbod van activiteiten gericht op spirituele en emotionele groei. 

Onze visie

We dromen van een wereld vervult van onvoorwaardelijke liefde. Een wereld waarin iedereen eigen verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar gevoelswereld en als vanzelf voor de wereld om zich heen

Het nemen van verantwoordelijkheid voor je gevoelswereld vraagt om bewustwording. Het vraagt om een groeiend bewustzijn van jou als persoon en alles wat in je leeft.

De levens van veel mensen worden geleid vanuit het ego. We reageren op onze omgeving vanuit allerlei veiligheidsstructuren, overtuigingen en ‘plaatjes’ van hoe iets of iemand zou moeten zijn. Allerlei onderliggende gevoelens en emoties zijn we vaak niet eens gewaar. Hoewel het ego zeer waardevol en functioneel kan zijn, is het niet de bedoeling ons er volledig mee te identificeren.

We zijn niet de optelsom van onze gedachten, emoties of gevoelens, maar degene die ze ervaart. We zijn het bewuste zijn buiten het ego, vrij van (zelf)afwijzing, veroordeling en projectie.

Door met begrip, aanvaarding en geboeidheid je bewust te zijn van alles wat in je leeft aan gedachten, emoties en gevoelens kun je leren de regie te nemen. Leren verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelswereld, jezelf bevrijden van vastgeroeste patronen en jezelf daardoor stap voor stap ‘verlichten’.

Eerlijke erkenning van alles wat in je leeft zonder zelfveroordeling is het leggen van liefdevolle verbindingen in jezelf is groeiende gezonde eigenliefde.

Zelf zijn we toegewijd beoefenaars van bewustwording. We zijn op weg, op ons eigen persoonlijke pad. Met ieder ons eigen uitdagingen en processen. We kijken niet naar een eindpunt maar steeds dieper in onszelf, met een steeds groter wordende passie voor onze innerlijke ontwikkeling en steeds dieper gaande ervaringen.

Vanuit deze gedeelde achtergrond in onze persoonlijke ontwikkeling en levensvisie zijn we (Leendert, Joy en Sanna) dit centrum begonnen. We willen vanuit Under The Tree de juiste kennis en begeleiding aanbieden voor iedereen die bewuster wil worden.

Ieder pad en elke stap is anders. Het brede aanbod van Under The Tree is een waardevolle aanvulling waar je op je pad gebruik van kunt maken.

Van lichamelijke ontspanning tot gerichte coaching elke stap of elk stapje is een liefdevol geschenk aan jezelf een stapje op weg naar een wereld vervult met onvoorwaardelijke liefde.

Nieuwsgierig? Of wil je iemand een cadeau geven?

Maak, vanaf januari 2022, kennis met ons aanbod via onze strippenkaart of cadeaubon. Hiermee heb je toegang tot alle behandelingen, cursussen, workshops en lessen!  

We zijn geopend!
Vanwege de coronacrises zijn we genoodzaakt extra voorzorgsmaatregelen te treffen. We hanteren hierbij de richtlijnen van de Vereninging Yogadocenten Nederland.
Om de lucht te zuiveren van ongewenste stoffen zoals virussen hebben we luchtfilter aangeschaft. Voor meer informatie over onze luchtfilters klik hier.

coronaposter, richtlijnen die Under The Tree volgt.

Ademtherapie leert je je natuurlijke adempatroon herstellen, nadelige gewoontes los te laten en weer bewust te genieten van ontspanning in je lichaam en dagelijks leven. Ik maak gebruik van de methode Van Dixhoorn, dit is een complete methode voor het behandelen van klachten die het gevolg zijn van ‘gewone overspanning’ en die het functioneren sterk kan verbeteren.

· Als je het gevoel hebt dat je adem je belemmert in je dagelijks leven
· Als je te veel stress ervaart en zelf niet meer kunt ontspannen
· Als je het contact met je eigen lichaam kwijt bent
· Als je het contact met jezelf bent verloren

Ademtherapie60 min75,- 

Voor meer informatie en aanmelden:
info@evadum.nl

De holistische massage is een complete ofwel integrale lichaamsmassage gebaseerd op het holisme. Holistisch komt van het woord Holos dat ‘heel’ betekent. De mens heeft niet alleen een fysiek lichaam, maar is ook een emotioneel, mentaal en spiritueel wezen. Holistische massage werkt door in al deze lagen.
We kunnen samen werken aan klachten, bijvoorbeeld spanningsklachten, door deze van binnenuit te onderzoeken. Het lichaam zit vol met ongekende wijsheden en kan symbool staan voor hoe we omgaan met dingen in ons dagelijks leven.

De sessies geven meer ruimte en bewustwording in je lijf en in je leven.

Holistische massage75 min.€ 65,-

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.com
r.bonger@gmail.com

Individuele ademsessie; De kracht van ademen!
Ongemerkt zetten we spanningen en emoties vast in ons lichaam, door de hectiek van alledag maar ook door bepaalde gebeurtenissen en ervaringen in ons leven. Om weer vanuit ontspanning te kunnen leven kan ademwerk als proceswerk ondersteunend en helend zijn. De kracht van ademen wordt begeleid met energetisch werk.

Individuele ademsessie90 minuten€ 75,- 

Voor meer informatie en aanmelden:
mannazmens@gmail.com
mannazmens.nl/individueel-ademwerk

Integrale massage combineert vijf verschillende vormen van massage, uit zowel de Oosterse als Westerse wereld, met elkaar . Integraal staat voor een gecombineerde behandeling met verschillende technieken. Door het afwisselen van pulsen, druktechnieken, schudden, stretchen en stille aanraking werkt de behandeling diep door.

Een integrale massage is een diepgaande en stevige massagevorm die ontspant en vitaliseert.

Integrale massage60 min.€ 45,-
 90 min.€ 55,-

Voor meer informatie en aanmelden:
r.bonger@gmail.com

De intuïtieve massage wordt volledig op de ontvanger afgestemd. Zijn er specifieke klachten? In welke gemoedstoestand bevindt je je? Wat dient zich aan tijdens de behandeling? Geen behandeling is hierdoor hetzelfde. Wel wordt je uitgenodigd om terug in je lichaam zakken i.p.v. in je hoofd 😉 Ter afsluiting wordt altijd het energieveld weer in balans gebracht. De massagebehandelingen worden extra ondersteund met Reiki waardoor een behandeling zeer effectief is en diep kan doorwerken in je systeem.

Intuïtieve massage60 min.€ 45,-€ 40,-*
kennismakingstarief*

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.com
sannasana.info@gmail.com

Ooracupunctuur wordt toegepast als diagnose en behandeling bij klachten. Bij het uitzoeken of testen van o.a. homeopathie, supplementen of andere medicatie. Maar ook voor het krijgen van meer inzicht in jezelf. Het is vooral bekend vanwege het directe effect bij pijnbestrijding.

Bij ooracupunctuur komen drie grote geneeswijzen (de Westerse, Chinese en Ayurvedische) samen.

Bekijk ook: praktijksalvia.nl/hoe-ischias-schuldig-is-aan-het-ontstaan-van-de-ooracupunctuurAangesloten bij beroepsvereniging LVNT. Gedeeltelijke vergoeding mogelijk.

Ooracupunctuur75 min.€80,-
 35 min.€45,-
 

Voor meer informatie en aanmelden:
geneeskunstenaar@gmail.com

Veel fysieke klachten worden veroorzaakt door blokkades op energetisch niveau. De levensenergie stroomt hierdoor niet optimaal door het lichaam en het natuurlijke genezingsproces wordt belemmerd. Bij fysieke klachten werkt ‘Pranic Healing’ aan het energetisch lichaam. Bij deze techniek, zonder aanraking, wordt het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen gestimuleerd. Immers voltrekt zich genezing niet van buitenaf, maar van binnenuit. Pranic Healing houdt in dat de energiecentra in het lichaam (de chakra’s) worden gereinigd, geënergetiseerd en onderling in balans gebracht. Hierdoor kan de energie weer stromen en treedt vermindering van de klachten op.

Pranic Healing60 min.€ 65,-€ 60,-*
kennismakingstarief*

Voor meer informatie en aanmelden:
sunny@sunnyoga.nl

Reiki betekent letterlijk universele levensenergie. Tijdens een behandeling wordt de Reiki energie d.m.v. handopleggingen doorgegeven aan de ontvanger. Het stimuleert het herstellende vermogen van het lichaam, werkt ontgiftend, heft blokkades op en brengt de meridianen en chakra’s in balans. Zo werkt een behandeling door op lichaam, geest en ziel.

Reiki stoelbehandeling40 min.€ 35,-€ 30,-*
Reiki ligbehandeling60 min.€ 45,-€ 40,-*
Combinatie reiki en intuïtieve massage90 min.€ 65,-€ 60,-*
kennismakingstarief*

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.com
sannasana.info@gmail.com

Tijdens Ademwerk beoefenen we de verbonden ademhaling op muziek. Deze ademhaling verbindt de in- en uitademing met elkaar. Het is een krachtige en prachtige manier om vastgezette spanning en emoties in beweging te brengen.
Door dit proces van losmaken ontstaat er meer ruimte en ontspanning in je lichaam. Daarnaast kunnen de losgemaakte afvalstoffen door het lichaam worden afgevoerd, waardoor de verbonden ademhaling zeer reinigend werkt. Het ademwerk wordt met energetische ondersteuning begeleidt.

Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Dus vergeet je niet aan te melden.

Elke eerste zondagavond van de maand van 18:45 tot 20:00 uur.

Ademwerk75 min.€ 15,-

Voor meer informatie en aanmelden:
mannaz.mens@gmail.com
www.mannazmens.nl

Deze vrije danssessie nodigt je uit dieper in jezelf te komen. Je danst je eigen dans met aanwijzingen om meer speelsheid, bewustwording en veilige basis in jezelf te stimuleren. Je bent vrij om je gevoel te volgen en mee te bewegen met wat zich aandient.

Dansana wil zeggen: Dans je gezond
Het omvat een openingscirkel met warming-up van onder andere yoga- en energieoefeningen, geleide vrije dans, een eindontspanning en een kopje thee ter afsluiting.

Eén of twee keer per maand op vrijdagavond van 20:00 tot 21:30 uur

Dansana90 min.€ 15,-

Voor meer informatie en aanmelden:
sannasana.info@gmail.com

Tijdens de klankreis ga je, onder begeleiding van klanktherapeut Nico Brinkman, op een fasinerende reis.

Liggend of zittend op je matje onderga je ca. 5 kwartier de geluiden van bijzondere instrumenten zoals klankschalen en gongs. De prachtige vibraties niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar en worden door velen als indrukwekkend ervaren. Een klankreis is een unieke ervaring.

Kijk in de agenda voor de komende klankreis.
Nog geen datum beschikbaar of kun je niet? Geef je op als geinterreseerde voor het volgende Klankschaal ligconcert.

Klankreis75 min.€ 20,-

Voor meer informatie en aanmelden:
info@underthetree.nl

Reiki betekent letterlijk universele levensenergie. Tijdens een behandeling wordt de Reiki energie d.m.v. handopleggingen doorgegeven aan de ontvanger. Het stimuleert het herstellende vermogen van het lichaam, werkt ontgiftend, heft blokkades op en brengt de meridianen en chakra’s in balans. Zo werkt een behandeling door op lichaam, geest en ziel.

Tijdens de cursus leer je o.a. de basis handopleggingen en wordt je ingewijd op niveau 1. Na afronding kun je jezelf en anderen (ook dieren) behandelen.

Reikicursus niveau 1€ 150,-

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.com
sannasana.info@gmail.com

Sjamanistisch werk is een mooie manier om bewust aanwezig te zijn in en met je omgeving, om gevoelsleven te verruimen, en indien nodig balans op verschillende lagen te herstellen. Sjamanistische methoden verbinden zich met heilzame bronnen van wijsheid en inspiratie.

Sjamanisme

De cursussen wordt gegeven o.l.v. Manon Versteeg en met assistentie van Mirjam Papenburg. Manon en Mirjam werken al een aantal jaren samen en zijn helder op elkaar en de groep afgestemd. Beiden hebben zij hun opleiding gevolgd en ervaring in het Siberisch en Noord-West Europees sjamanisme (Seidr). Tijdens deze cursus wordt voornamelijk vanuit deze sjamanistische stromingen gewerkt waarbij de nadruk ligt op het Noord-west Europees sjamanisme (Seidr).

Basiscursus sjamanisme
Met de basiscursus krijg je verschillende methoden en principes aangereikt om de balans in jezelf en je omgeving te verkennen, eventueel te herstellen en om een sjamanistische levenswijze toe te passen in je dagelijks leven.

4 daagse basiscursus sjamanisme€ 255,-

Verdiepingscursus sjamanisme
De verdiepingscursus en de losse thema-bijeenkomsten geven de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op je sjamanistisch pad.

 
2 daagse verdiepingscursus sjamanisme€ 170,-

Kijk in de agenda voor de komende cursussen. Staat er geen geschikte datum bij? Alle cursussen zijn ook op aanvraag mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en aanmelden:
mannaz.mens@gmail.com
www.mannazmens.nl

Introductie workshop Vedic Art

Maak kennis met Vedic Art en maak een kleurrijke reis. Schilderen als avontuur, zonder oordeel. Je hoeft niets te kùnnen. Het plezier is belangrijker dan het resultaat.

Introductie workshop Vedic Art€ 70,-

Introductie-workshop Vedic Art voor families òf voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)

Deze workshop heeft dezelfde inhoud als de eerste cursusdag van de basiscursus. U kunt na deze dag alsnog beslissen om de hele cursus te doen.

Volwassenen€ 70,-
kinderen vanaf 11 jaar€ 60,-
kinderen t/m 10 jaar€ 40,-

Mogelijkheid voor gebruik van materialen: €7,50 (excl.schilderdoek)
Meenemen: groot schilderdoek en lunchpakket.

Basis cursus Vedic Art

In 5 dagen leer je de basisprincipes van Vedic Art.
Vedic Art is een intuïtieve manier van schilderen die je verbindt met de zuivere bron in jezelf. Aan de hand van 17 principes, gebaseerd op de oude leer van de Veda’s, ga je al schilderend vanuit je hoofd naar je gevoel. Alles is goed.

5 daagse cursus Vedic Art€ 350,-

Basiscursus Vedic Art voor families òf voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)

Een speciale cursus voor de hele familie. Opa, oma, ouders met kinderen zijn welkom. Zo kunt U op een bijzondere en waardevolle manier samen zijn en communiceren via activiteiten. Ieder lid van het gezin volgt de cursus op haar/zijn eigen niveau.
De principes worden op een speelse manier gegeven, met de focus op verhalen en oefeningen voor de kinderen. De volwassenen en oudere kinderen krijgen de originele basiscursis. Ook kan de cursus aan alleen kinderen worden geggeven.

Volwassenen€ 350,-
kinderen met begeleiding€ 250,- *
kinderen zonder begeleiding€ 250,- **

*  eerste kind gratis, tweede kind halve prijs
** tweede kind halve prijs

U krijgt een lijst van de mee te nemen materialen. Mogelijkheid voor gebruik materialen €25,- (voor de hele cursus, excl.schilderdoeken)

Vervolgcursus Vedic Art

Deze 4 daagse vervolgcursus geeft een verdieping, herhaling en uitbreiding van de 17 principes. Elke cursusdag krijg je nieuwe toelichtingen. Verder vooral veel schilderen om je ervaring en creativiteit te verdiepen!
Deelname aan de vervolgcursus is mogelijk na het volgen van de basiscursus.

 
4 daagse vervolgcursus Vedic Art€ 300,-

 

Kijk in de agenda voor de komende cursussen. Staat er geen geschikte datum bij? Alle cursussen zijn ook op aanvraag mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en aanmelden:
www.josjeverton.nl
facebook

In deze vrouwencirkel komen vrouwen in een veilige en vertrouwensvolle kring samen om elkaar te inspireren en te steunen. Rondom elke volle maan ontstaan er magische momenten waarin de deelnemers contact kunnen maken met hun levenskracht (Shakti energie).

Elke bijeenkomst begint met een geleide meditatie, gevolgd door ademoefeningen en Shakti Yoga (yoga bewegingen met focus op bekken en hart). Hierdoor wordt de vrouwelijke energie aangewakkerd en door het hele lijf verspreid. In een sharing circle mag elke vrouw delen en de wijsheid van de andere vrouwen aanspreken.

De bijeenkomsten vinden plaats op de eerste woensdag van de maand van 20:00 – 21:30 uur.

Vrouwencirkel & Shakti Yoga90 min.€ 12,-

Voor meer informatie en aanmelden: 
sunny@sunnyoga.nl

Draag je oude pijn of teleurstellingen uit het verleden met je mee?  

Vergeving lijkt vaak lastig of zelfs onmogelijk. Zeker na een hoogoplopend conflict of een  traumatische ervaring. Er wordt vaak gedacht dat je in gesprek met de ander moet om te kunnen vergeven. Dat laatste is een misvatting. Vergeven = niet meer kiezen voor het alternatief: nog langer leven in boosheid, woede, razernij, verbitterdheid. 

Het is een innerlijke schoonmaak. Een cadeau uit liefde voor jezelf zonder daarbij de ander nodig te hebben voor dit proces. Oude pijn loslaten zorgt voor ruimte. De mensen die ik heb begeleid in een vergevingssessie geven aan dat zij lichter de deur uit lopen en daarna meer energie hebben. Ik gun je deze ervaring.

Ik ben als vergevingscoach opgeleid door Willem Glaudemans  en begeleid je graag in deze innerlijke schoonmaak. In anderhalf uur doorlopen we acht stappen. Een klein beetje bereidwilligheid is al voldoende om een grote stap in je nieuwe vrijheid te kunnen zetten.

Vergevingssessie90 min.€ 90,-

Voor meer informatie en aanmelden: 
sonjagraansma@live.nl

Zelfverzekerd zwanger is een cursus waarin goede informatievoorziening wordt gecombineerd met het vergroten van vertrouwen in je lijf. Geen kant en klaar praatje, maar praktisch en interactief met ruimte voor jouw eigen wensen.
In 6 bijeenkomsten ontvang je praktische informatie over de mogelijkheden tijdens zwangerschap, bevalling en daarna. Daarnaast ligt de focus op het vergroten van het vertrouwen in je lijf en het ontdekken van welke keuzes er bij jou passen.
Door deze waardevolle combinatie heb je een perfecte basis om de regie te houden en keuzes te maken die bij jou passen! Om persoonlijke aandacht en betrokkenheid te garanderen zijn er maar 6 plekjes beschikbaar. Indien er behoefte is vanuit de groep, kan een sessie ingepland worden met partner.

6 bijeenkomsten op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00

Zelfverzekerd zwanger6 bijeenkomsten€ 240,-

Voor meer informatie en aanmelden:
info@carlijnsiteur.nl

Heb jij zin om op een speelse manier aan beweging te doen?
Houd je van variatie en wil je elke week opnieuw verrast worden?
Dan is Beweeg & Ontspan misschien iets voor jou!

We doen oefeningen om je spieren soepeler en je hoofd leger te maken. Tijdens de verschillende oefeningen wordt veel gebruik gemaakt van muziek.
Er wordt stil gestaan bij wat je voelt in je lijf; bij muziek en bij stilte, beweging en verstilling, spanning en ontspanning, verlenging en aanspanning, ritme en melodie.

Beweeg & Ontspan is laagdrempelig, je hoeft niets te kunnen en alles mag. We sluiten de les altijd af met een ontspanningsoefening.

Geïnteresseerd?
Je bent van harte welkom om een keer mee te doen!
De lessen vinden plaats op donderdag van 19:30 tot 20:30 uur.

Beweeg & Ontspan60 min.€ 10,-€ 0,-*

kennismakingstarief*

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.com

Sunny’s Mindful yoga lessen bevatten elementen uit Hatha, Yin en Healing Yoga. In elke les wordt aandacht besteed aan de adem als verbinding tussen lichaam en geest. Een Mindfulness meditatie aan het begin van de les een ontspanningsmoment aan het einde, zijn vaste onderdelen. Het tempo van de yoga oefeningen wisselt. De wat snellere oefeningen brengen je energie in beweging. De langzamere oefeningen nodigen uit tot reflectie. Aan het einde van de les voel je je herboren!

De lessen vinden plaats op woensdagavond van 18:15 – 19:30 uur.

Mindful yoga75 min.€ 11,50€ 10,00*€ 6,-**

Prijs per les bij deelname aan een heel lesblok*
kennismakingstarief**

Voor meer informatie en aanmelden:
sunny@sunnyoga.nl

Elke vrijdag kun je terecht voor een ochtend meditatie. Laat je meenemen in een ontspanende verdieping in jezelf. De meditaties zijn op aanvraag en worden vaak één op één gegeven, dus meld je even aan.

Op vrijdagochtend van 10:00 – 11:00 uur.

Meditatie60 min.€ 8,-

Voor meer informatie en aanmelden:
sannasana.info@gmail.com

Kinderdans wordt spelenderwijs aangeboden vanuit de belevingswereld van het kind. Je kind leert bewust te worden van de bewegingsmogelijkheden van zijn (of haar) lichaam. Hij maakt d.m.v. dans spelenderwijs kennis met de chakra’s en haar kleuren. (Rood; Ik ben. Oranje; Ik voel. Geel; Ik doe. Groen; Ik heb lief, Blauw; Ik spreek. Paars; Ik weet. Wit; Ik begrijp. )

Tijdens de lessen worden gevoel, fantasie, creativiteit, inspiratie, aarding en rust gestimuleerd. Het kind leert zich ‘thuis’ te voelen in het lichaam. Vooral voor (hoog)gevoelige kinderen is Kinderdans een prettige manier om prikkels te verwerken en tot rust te komen.

Kinderen van 5 tot   7 jr. op vrijdag 14:30 – 15:15

Kinderdans45 min.€ 8,-*€ 7,-**

losse les*
Prijs per les bij deelname aan een heel lesblok, per lesblok kan één gemiste les worden ingehaald**
Gratis proefles.

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.c45

Tijdens een yogales gaan we op reis. Middels een inspirerend verhaal leert je kind allerlei yogahoudingen waarmee hij/zij oefent met soepelheid, kracht, balans, concentratie, zelfvertrouwen en ontspanning. Elke les is een unieke reis, afgestemd op het seizoen, de groep kinderen en hun bevingswereld.
Er komen sport en yoga gerelateerde spelletjes aan bod, waarmee de ademhaling en zintuigen worden geprikkeld. Ook worden respect en bewustwording aangetipt, maar het draait vooral om plezier maken!
We eindigen onze reis met een ontspanning en iets te drinken.

Kinderen van 4 tot 6 jr. op zaterdag van 10:00 – 10:45

Kinderen van 6 tot 8 jr. op woensdag van 14:45 – 15:30

Kinderen van 8 tot 12 jr. op woensdag van 16:00 – 16:45

Kinderyoga60 min.€ 9,-*€ 8,-**

losse les*
Prijs per les bij deelname aan een heel lesblok, per lesblok kan één gemiste les worden ingehaald**
Gratis proefles.

Voor meer informatie en aanmelden:
sannasana.info@gmail.com

Bij “Ouder & Peuterspel”, wordt de nadruk gelegd op samen spelen. Voor jou als ouder richt het spel zich op het leren kennen en ontdekken van de belevingswereld van je peuter. Tijdens de interactie, wordt je als ouder (opvoeder) met je peuter uitgenodigd om op verschillende niveaus (verbaal, non- verbaal, gevoelsmatig, intuïtief en energetisch) met elkaar contact te maken.

We beginnen en eindigen altijd in de kring, zodat je peuter weet waar hij aan toe is. We spelen in een klein groepje van maximaal 4 duo’s, zodat rust en speelruimte gewaarborgd blijven. “Ouder Peuterspel” biedt verschillende activiteiten aan zoals: muziekspel, massagespel, dansspel. Allemaal gebaseerd op de belevingswereld van de peuter.
De lessen worden op vrijdag van 09:30 tot 10:15 uur aangeboden.

Ouder & Peuterspel45 min.13,-*12,-**

losse les*
Prijs per les bij deelname aan een heel lesblok, per lesblok kan één gemiste les worden ingehaald**
Gratis proefles.

Voor meer informatie en aanmelden:
joy.innsaei@gmail.com

Bij “Ouder & Peuteryoga” maak je op speelse en laagdrempelige wijze kennis met yoga. In verhaalvorm gaan we op avontuur, waarbij we zingen, dansen en spelletjes spelen. De lessen zijn afgestemd op de belevingswereld van je peuter.

De lessen worden op woensdag van 09:30 tot 10:15 uur aangeboden.

Ouder & Peuteryoga45 min.13,-*12,-**

losse les*
Prijs per les bij deelname aan een heel lesblok, per lesblok kan één gemiste les worden ingehaald**
Gratis proefles.

Voor meer informatie en aanmelden:
sannasana.info@gmail.com

Introductie-workshop Vedic Art
Voor families òf voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)

Deze workshop heeft dezelfde inhoud als de eerste cursusdag van de basiscursus. U kunt na deze dag alsnog beslissen om de hele cursus te doen.

Volwassenen€ 70,-
kinderen vanaf 11 jaar€ 60,-
kinderen t/m 10 jaar€ 40,-

Mogelijkheid voor gebruik van materialen: €7,50 (excl.schilderdoek)
Meenemen: groot schilderdoek en lunchpakket.

Basiscursus Vedic Art
Voor families òf voor kinderen alleen (vanaf 7 jaar)

Heerlijk schilderen met familie. Opa, oma en ouders met kinderen zijn welkom. Zo kunt U op een bijzondere en waardevolle manier samen zijn en communiceren via activiteiten. Ieder lid van het gezin volgt de cursus op haar/zijn eigen niveau.
De principes worden op een speelse manier gegeven, met de focus op verhalen en oefeningen voor de kinderen. De volwassenen en oudere kinderen krijgen de originele basiscursis. Ook kan de cursus aan alleen kinderen worden geggeven.

Volwassenen€ 350,-
kinderen met begeleiding€ 250,- *
kinderen zonder begeleiding€ 250,- **

*  eerste kind gratis, tweede kind halve prijs
** tweede kind halve prijs

U krijgt een lijst van de mee te nemen materialen. Mogelijkheid voor gebruik van materialen €25,- (voor de hele cursus, excl.schilderdoeken)

Kijk in de agenda voor de komende cursussen. Staat er geen geschikte datum bij? Alle cursussen zijn ook op aanvraag mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie en aanmelden:
www.josjeverton.nl
facebook

Het centrum

Het centrum heeft een sfeervolle uitstraling. In het hele pand zijn veel neutrale, natuurlijke en authentieke materialen gebruikt. Houten elementen, zoutlampen en vele attributen geven een gezellige en warme uitstraling. Je voelt je vanzelf welkom. In het centrum is een yogaruimte met matjes, dekentjes en meditatiekussens. Er is een volledig ingerichte keuken en een workshopruimte met zithoek en eettafel.

Boven zijn twee ruim opgezette behandelkamers beschikbaar. Door de combinatie van muziek, kleur en lichtinval kom je hier vanzelf tot rust. Bij weekeindworkshops is overnachting mogelijk. De sfeer in het centrum wordt versterkt en verdiept door diverse schilderijen van Vedic Art Teacher Josje Verton. www.josjeverton.nl  en facebook

Vanuit een gedeelde achtergrond in persoonlijke ontwikkeling en levensvisie zijn Leendert, Joy en Sanna dit centrum begonnen. Zij verwelkomen je graag Under The Tree. Maak hieronder kennis met het hele team!

Leendert, Gastheer, beheerder.

Leendert

Persoonlijke ontwikkeling is mijn grote passie en zingeving in het leven. In 2017 ben ik met Joy en Sanna dit centrum begonnen.

Een lang gekoesterde droom is hiermee uitgekomen. Als beheerder van Under The Tree kan ik mijn passie uitleven en delen met anderen.

Joy, Gastvrouw, contactpersoon huurders.

Joy

Ik ben mijn hele leven al geboeid over hoe de wereld in elkaar zit, wie ik ben en wie de ander is.

Mijn ervaringen in dans, pedagogisch werk en spirituele zelfontwikkeling zijn een grote inspiratiebron voor mij geweest om mijn bedrijf Innsaei (IJslands voor intuïtie) te beginnen.

Dit maakt het voor mij mogelijk om mijn passies uit te dragen en iets voor anderen te betekenen.

Sanna


Mijn diepe verlangen naar zelfontwikkeling, mijn achtergrond in het (ped)agogisch werk, het moederschap, mijn passies en het werk aan Under The Tree, hebben ertoe geleid mijn eigen bedrijf Sannasana neer te zetten.

Met mijn passies dans, yoga en reiki nodig ik mensen zachtjes uit tot zelfonderzoek, bewustwording en innerlijke groei.

Mindful Yoga en Pranic Healing bij Under The Tree.

Sunny

Al ruim 10 jaar volg ik het pad van de yoga. Het brengt mij ontspanning, levenslust, een gezond lijf, en verbinding met mijn diepste drijfveren.

Naast Mindful Yoga (Therapy) en Pranic Healing , geef ik yoga voor mensen met een verstandelijke beperking, organiseer ik vrouwencirkels en werk ik als coördinator van de yoga teacher trainings van Delight Yoga in Amsterdam.

Vedic Art bij Under The Tree.

Josje

Vedic Art is voor mij de weg naar innerlijke vrijheid en ongeremde creativiteit.

Vanaf mijn kennismaking met Vedic Art wist ik dat ik hiermee verder wilde en het wilde doorgeven.

Schilderen is een feest als je in de kleur kunt duiken en mag spelen met het materiaal, zonder angst te hebben over het resultaat. Dan kan je zomaar alles vergeten om je heen. Heerlijk vind ik dat!

sjamaan bij Under The Tree.

Manon


Het was het sjamanistische pad dat antwoorde op mijn kernvraag: ‘Hoe zit het leven in elkaar en waar is mijn plek?’.

Daarnaast werk ik met ‘de verbonden ademhaling’. De sjamanistische rituelen en ‘de verbonden ademhaling’ werken beide sterk helend.

Een keer per maand combineer ik beide in een groepssessie. Individuele sessies zijn ook mogelijk.

klanktherapeut bij Under The Tree.

Nico

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als professional in de hulpverlening. Momenteel werk ik als klanktherapeut en masseur met o.a. bindweefselmassage, holistic pulsing, en psychomassa

Eén van mij grootste passies is het geven van klankconcerten. Hiernij neem ik mensen mee op een unieke, helende en ontspannende reis.

sjamaan bij Under The Tree.

Erik

De wens bij te dragen aan het welzijn van mensen bracht mij op het brede avontuurlijke pad van natuurgeneeskunde.

Een pad dat je dichter bij jezelf brengt en laat ontdekken hoe mooi jij en je leven kunnen zijn.

Met massage, acupunctuur, kruiden, homeopathie, cranio sacraal, meditatie, qi gong en sjamanisme help ik je dichter bij je ware natuur brengt.

vrouwencoach bij Under The Tree.

Carlijn

Na vele jaren volgens de regeltjes hebben gewerkt als verloskundige, volg ik nu mijn hart als vrouwencoach.

Ik zie zwangerschap, geboorte geven en het ouderschap als een bijzondere ontdekkingstocht, waarbij je jezelf op een andere manier leert kennen en wordt uitgenodigd om meer aanwezig te zijn in je lijf.

Mijn begeleiding bestaat uit individuele sessies en/of cursussen.

ademtherapie bij Under The Tree.

Eva

Zoals mijn naam het al aangeeft Eva = adem des levens, zij die het leven geeft, is adem mijn weg in dit leven.

Ik ben geschoold als logopediste en heb daarnaast diverse opleidingen gevolgd in adem en traumaverwerking methodes waaronder de methode Van Dixhoorn, Sundance Breathwork practitioner, Holotropic Breathworker, Brainspotting en Basiscursus Psychotrauma.

Mijn moto: Vrijer ademen + vrij van trauma = vrijer leven.

Renee, holistisch masseur en therapeut bij Under The Tree.

Renee

Met aandacht en rust wil ik samen met jou onderzoeken wat er in jou leeft.

Als holistisch masseur en therapeut ga ik vooral nieuwsgierig te werk. Ik geloof erin dat alle wijsheid en inzichten die jij nodig hebt al besloten liggen in jou.

Mijn achtergrond ligt in communicatie en zorg, mijn kracht heb ik daarna gevonden in mijn handen en aanraking. De natuur is verder een grote inspiratiebron voor mij.

Sonja

“Ik ben niet goed genoeg”    was vanaf jongs af aan mijn overtuiging. Ik zocht liefde buiten mezelf. Tot de man met de hamer kwam en na vele uren therapie, lezen, huilen, vallen en weer opstaan het inzicht:

Ik ben de keuzemaker tussen angst en liefde. Alles wat ik mezelf heb wijsgemaakt, is een illusie. Ik ben goed genoeg. 

Graag deel ik mijn kennis met je. Vergeving is de tool die ik inzet om bij jou een transformatie teweeg te brengen.

Wij bevinden ons vlakbij de John Frostbrug in Arnhem- Zuid aan de Klaverlaan 1a. Zeer gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

Van station Arnhem centraal:
• Buslijnen 300, 2, 33, eindhalte Monchyplein.
• Buslijn 4, eindhalte Wilgenlaan.
• Buslijn 6, eindhalte Fonteinkruidstraat en buslijn 7, eindhalte Gelredome.

Bij het centrum zijn altijd gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Stuur een bericht

Contact

Bezoekadres

Klaverlaan 1A, 6841 CG Arnhem

E-mail

Telefoon

Telefonisch zijn we niet bereikbaar. Graag contact via de mail.

Ons volgen

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

S.v.N.
Lees verder
Het was verrassend om bij binnenkomst een kaart te trekken van een kaartendek alvorens de massage begon. Het werd en dierenkaart waarin exact stond waar ik me deze fase bevond en welke richting ik op mocht. Nadat ik op de massagetafel lag voelde ik me vrij vlot in ontspanning en in overgave komen door de zachte doch stevige massagetechnieken die Chanina eigen zijn. De vastzittende spieren werden goed losgemaseerd, alles werd even ter handen genomen, zelfs mijn hoofdhuid kreeg gezonde aandacht. Ik voelde me gedragen door de aanraking, de stevigheid en subtiliteit die Chanina met haar massage methoden toepast. Een echte aanrader. - S.
Mirjam Alexander
Raadt Under The Tree Arnhem aan
Lees verder
Kleinschalig, centraal gelegen en een fijne sfeer.
CMR
Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Lees verder
Een massage van Sanna is een helende ervaring. Haar holistische benadering maakt dat niet alleen je spieren ontspannen, maar ook je energielichaam. Ze masseert met fijne, cirkelende bewegingen, pulseren, strijken, schudden, wiegen, bindweefsel. Haarfijn voelt ze aan waar er knooppunten en blokkades zitten en ze werkt er op een liefdevolle en tactvolle manier aan om die los(ser) te maken. Helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. Haar Reiki-energiewerk zorgde bij mij voor een extra diepe ontspanning. Ik kan de (Reiki)massage van Sanna bij Under The Tree van harte aanbevelen!
Manja Lemmens
Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit
Lees verder
Heel fijne plek. Mooie ruime dans- en yoga zaal. Met Sanna fijne dansavonden beleeft. Sanna is een integer en wijze vrouw, ik ervaar ons samenzijn als erg waardevol.
Jasper J
Lees verder
Goede locatie, gratis parkeren, fijne mensen en wat een mooie ruimte!
Laura Egging
Lees verder
Heerlijke plek waar ik al yoga, dans, art en intuïtieve massage heb mogen ervaren. Warme en gastvrije mensen. Perfecte locatie om jezelf te ontspannen en laten inspireren.
Efi Papadopoulou
Lees verder
(Vertaald door Google) Een heel mooie plek om te ontspannen en in contact te komen met je psyche door yoga en andere spirituele oefeningen. (Origineel) A very nice place to relax and get in touch with your psyche through yoga and other spiritual practices.
Previous
Next

Disclaimer en Privacy / Algemene voorwaarden

Eigen Risico

Deelname aan de lessen, sessies, behandelingen, workshops en cursussen van Under The Tree zijn op eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor het bewaken van uw eigen psychische dan wel lichamelijke grenzen. Ons aanbod is geen vervanging van fysiotherapie, psychotherapie en/of andere psychologische of medische behandelingen. Bij twijfel raden we u aan eerst uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.

Algemeen

Under The Tree verleent u hierbij toegang tot underthetree.nl (de website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door underthetree.nl en derden zijn aangeleverd. Underthetree.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website en in het centrum aangeboden materialen worden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Under The Tree. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij underthetree.nl en haar licentiegevers.

Privacybeleid

Wij respecteren jouw privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van je nodig. In deze verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website www.underthetree.nl, activiteitenmailing, klantenbestand en de diensten die wij aanbieden. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “Relevante Wetgeving”).

Jonger dan 16 jaar

Als je jonger dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om onze Website en Diensten te gebruiken.

Persoonsgegevens

Om onze Website en Diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip “persoonsgegeven” wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.

Jouw toestemming

We kunnen je gegevens op verschillende momenten bewaren, zoals wanneer je onze website bezoekt, opgeeft voor de activiteitenmailing, gebruik maakt van onze diensten of als je contact met ons opneemt. Wij mogen je gegevens verwerken, omdat we je informeren via dit privacybeleid. Bovendien hebben we je gegevens nodig om de overeenkomst tussen jou en ons uit te voeren. Als je ervoor kiest om je gegevens niet te delen, dan kunnen wij geen diensten leveren. Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.
Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee? Je bepaald zelf welke persoonsgegevens je met ons wilt delen bijvoorbeeld:
• Je naam
• Je adresgegevens
• Je woonplaats
• Je telefoonnummer
• Je e-mailadres
• Je betaalgegevens
Persoonlijke ervaringen en informatie die gedeeld worden tijdens sessies of andere activiteiten zoals bijvoorbeeld coaching worden niet gedeeld met anderen. We kunnen informatie van je verzamelen die niet persoonlijk is als je onze website gebruikt, zoals de naam van de browser die je gebruikt.

Beveiliging

We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van jouw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor hebben onbevoegden geen toegang tot jouw gegevens. De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben.

Bewaartermijn

Wij zullen jouw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan we ze nodig hebben voor de doelen die wij eerder omschreven.

Doorgifte

Wij zullen jouw gegevens alleen binnen de Europese Unie verwerken. Buiten de Europese Unie verwerken wij alleen jouw gegevens, als dat land een passend beschermingsniveau biedt voor jouw gegevens. Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat via de server van een website naar de browser wordt gestuurd. De browser slaat het bestandje vervolgens op in je apparaat. Je apparaat krijgt een uniek nummer, waarmee onze site het apparaat later weer herkent. We kunnen cookies gebruiken om je ervaring op onze Website te verbeteren. Cookies zorgen er daarnaast o.a. voor: dat de Website snel is, je onze Website veilig kan bezoeken en wij fouten op onze Website kunnen opsporen. Je kunt cookies altijd zelf via de browserinstellingen verwijderen of uitschakelen. Er worden dan geen cookies meer opgeslagen als je onze Website bezoekt. Maar let wel op: zonder cookies werkt onze website mogelijk minder goed.

Wijziging van het privacybeleid

Wij kunnen het privacybeleid aanpassen. Als wij het in belangrijke mate veranderen zullen we een notificatie op onze Website plaatsen samen met het nieuwe privacybeleid. We zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Als je niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij je aan de website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

Jouw rechten

De gegevens die we van jou verzamelen zijn persoonlijk. Je hebt daarom de volgende rechten:
• Je mag ons vragen om inzage in jouw gegevens;
• Je mag ons vragen om correctie, beperking of het wissen van jouw gegevens;
• Je mag ons vragen om een kopie van jouw gegevens. Wij kunnen deze kopie – op jouw verzoek – ook aan een andere partij doorgeven, zodat je dit zelf niet meer hoef te doen;
• Je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens;
• Je kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je denkt dat wij jouw gegevens onrechtmatig verwerken;
• Je mag jouw toestemming om jouw gegevens te verwerken altijd weer intrekken.
Vanaf het moment dat je de toestemming intrekt mogen we dan geen gegevens meer van jou verwerken.
Bij andere vragen of opmerkingen over ons privacybeleid kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens op de website.